Begeleiding en advies

Zelf bouwen aan uw zwembad

Bent u handig en vooral niet bang om - onder begeleiding - de handen uit de mouwen te steken? Dan kunt u heel wat besparen!

Via onze modulaire offertes beslist u zelf welke delen van het bouwproces u wil uitbesteden, en welke u liever zelf wil doen onder deskundige begeleiding. In beide gevallen krijgt u snel en duidelijk antwoord op al uw vragen.

Zo zal - wie de ruwbouw zelf wil doen - vooraf duidelijke 3D tekeningen ontvangen, met alle noodzakelijke inbouwdelen en het gepaste advies.

Bij zwembadbutler koopt u niet enkel producten en materialen, u krijgt er gratis de nodige uitleg en plaatsingsadvies bij. Aan de hand van uw specifieke wensen en budget configureren wij een zwembad op maat met onderbouwde productkeuzes.

Doe-het-zelf zwembad project

Een project op maat van uw eigen wensen

Wij begeleiden u in uw wensen

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om zelf een zwembad te bouwen, we voorzien u hierbij van de juiste materialen en indien gewenst een stappenplan en begeleiding. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kan u nadien met volle teugen genieten van uw eigen zwembad project.

Bij zwembadbutler kan u gerust zijn bij de bouw, de renovatie, of het onderhoud van uw zwembad. Kortom, naast topproducten haalt u ook een uitzonderlijke vakkennis in huis!Gratis offerte

Meer info over zelfbouw zwembaden?

Contacteer ons
© 2020 Zwembadbutler - Square Egg BV - BTW BE 0479.454.568 - Traktaatweg 19, 9000 Gent (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Zwembadbutler gebruik van cookies. Meer informatie   OK