Zwemvijver op maat

Zwemvijvers zijn vriendelijk, zowel voor de mens als voor de natuur

Een vijver én een zwemgelegenheid voor wie niet kan kiezen tussen de twee. Een losse vorm, een strakke vorm, of de looks van een zwembad en het natuurlijke van een zwemvijver.

De zuivering van het water gebeurt volledig biologisch. Zwemplezier met een natuurlijke vijver-look zonder dat de planten eronder lijden. In de zwemzone bevinden zich doorgaans geen planten en vissen.

Scroll naar enkele projecten

ZWEMBADVIJVER = ZWEMBAD + ZWEMVIJVER

Met een zwembadvijver combineer je alle voordelen van een zwembad met de natuurlijke looks van een zwemvijver

Een zwemBADvijver!

Wij zouden onszelf geen butlers heten mochten we geen oplossing hebben voor uw wensen.

Dikwijls krijgen wij mensen over de vloer die de voordelen van een zwembad en zwemvijver tegen elkaar afwegen om daaruit te kiezen. Maar het kan ook anders! Speciaal op maat van deze klanten hebben wij het concept "zwembadvijver" in het leven geroepen.

Een zwembadvijver is mooi, warm en onderhoudsvriendelijk als een zwembad, maar heeft de prachtige natuurlijke uitstraling van een zwemvijver. Je hebt er het hele jaar door plezier aan.

Een zwembadvijver geeft een poëtische, waardevolle toets aan de tuin en is gemakkelijk te integreren in het tuinontwerp.


Laat u inspireren door dit project van zwembadbutler

Klik op het project en droom mee...

Offerte op maat?

Zwemvijver op maat

Vijver en zwembad in één
Steeds op maat
Blikvanger in de tuin

Contacteer ons
© 2020 Zwembadbutler - Square Egg BV - BTW BE 0479.454.568 - Traktaatweg 19, 9000 Gent (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted.be
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Zwembadbutler gebruik van cookies. Meer informatie   OK